NE ARAMIŞTINIZ ?
Haberler

Yalova Üniversitesi 10. Örgütsel Davranış Kongresi Açılış Programı

02.11.2023

Yalova Üniversitesi 10. Örgütsel Davranış Kongresi, Yalova Ticaret ve Sanayi Odası'nda gerçekleştirilen açılış programıyla başladı.

Yalova Valisi Dr. Hülya Kaya, İl Genel Meclis Başkanı Hasan Soygüzel, Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Bahçekapılı, Altınova Belediye Başkanı Metin Oral, Yalova Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cemil Demiryürek, Yalova Üniversitesi öğretim üyeleri, kongre katılımcıları ve basın mensuplarının iştirak ettiği toplantının açılış konuşmasını, aynı zamanda kongre dönem başkanı olan Yalova Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Senay Yürür Karslıoğlu yaptı.

Açılış programı, katılımcı ve sponsorlara teşekkür ve hediye takdimi ile devam ederken, açılış oturumunun hemen öncesinde ise klasik müzik dinletisi gerçekleşti.

10.Örgütsel Davranış Kongresi’nin açılış oturumu Başkent Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Selami Sargut’un “Örgütsel Araştırmaları Gerçeklikle Sınanması” sunumuyla gerçekleşti. Açılış oturumu sonunda Yalova Valisi Dr. Hülya Kaya, Prof. Dr. Sargut’a teşekkür ederek hediye takdim etti.
 

Görsel Galeri