YALOVA ÜNİVERSİTESİ İDEAL HUKUK KLÜBÜYLE BİR ARAYA GELDİK

13.10.2023

Geleceğin hukuk profesyonellerine pratik deneyimler ve eğitim fırsatları sunmak amacıyla Yalova Üniversitesi İdeal Hukuk Kulübü ile işbirliği yapma kararı alındı. Bu işbirliği, öğrencilere hem teorik bilgilerini geliştirme hem de iş dünyasındaki pratik uygulamalara katılma şansı verecektir. Yalova Ticaret ve Sanayi Odası olarak, bu genç yeteneklerle işbirliği yaparak onlara iş dünyasının içinde nasıl başarılı olabilecekleri konusunda rehberlik etmeyi hedefliyoruz.

Görüşmede Yalova Üniversitesi İdeal Hukuk Kulübü üyelerine, teorik bilgilerinin ötesinde pratik uygulamalar ve iş dünyasındaki fırsatlar hakkında fikirler verildi. Ayrıca, Yalova Ticaret ve Sanayi Odası bünyesinde faaliyete geçecek olan arabuluculuk merkezi hakkında bilgi verilerek, öğrencilerin bu merkezde aktif bir rol oynaması teşvik edildi.

Yalova Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Cemil Demiryürek, "Genç hukuk öğrencilerine iş dünyasının kapılarını açmak ve onları iş dünyasının gerçeklerine hazırlamak bizim için önemlidir. Bu işbirliği, öğrencilere değerli deneyimler kazandıracak ve aynı zamanda iş dünyamız için yeni yetenekler keşfetmemize yardımcı olacaktır" dedi.