Yalova Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.M.Niyazi Eruslu, Odamız Meclis toplantısına katıldı

14.03.2012
Yalova Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.M.Niyazi Eruslu, 13 Mart 2012 tarihinde YTSO Meclis Toplantı Salonunda yapılan Odamız Meclis toplantısına katıldı.

Yalova Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.M.Niyazi Eruslu, Yalova Ticaret ve Sanayi Odası (YTSO) Meclisi’ne hitap ederek,Yalova Üniversitesi mevcut durumu, yerleşke inşası, kısa ve uzun dönem stratejik planlamaları konularında bilgi verdi.

Toplantıda Rektör Yardımcıları Prof.Dr. Recep Hayri Eren ve Prof.Dr.Hüseyin Yıldırım ile Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanı Münir Ramazan Yılmaz yer aldı. Konuşmasına Yalova Üniversitesi Merkez Yerleşke arazisinin tahsisi ile yolunun açıldığının altını çizen, üç yıllık uğraşının meyvesine ulaşıldığını ve bu konuda duyduğu memnuniyeti belirten Rektör Eruslu, meclis üyelerinin sorularını da cevapladı. YTSO Yönetim Kurulu Başkanı Celal Özer ile YTSO Meclis Başkanı Mehmet Gürel Rektör Eruslu’ya çini tabak takdimi ile teşekkür etti.