NE ARAMIŞTINIZ ?
Haberler

Yalovaspor YTSO’yu Ziyaret Etti

10.06.2010

Yalovaspor Başkanı Hasan Kızılkaya, Yusuf Bıyıklı, Nevzat Hatinoğlu, Nurettin İnan, Sinan Çuhadar, Turhan Çam, Yavuz Bingöl ve Yaşar Erdinç’ten oluşan Yalovaspor heyeti, 9 Haziran 2010 Çarşamba günü, YTSO Yönetim Kurulu Başkanı Celal Özel’i makamında ziyaret etti. YTSO Yönetim Kurulu Başkanı M. Birol Özsümer ve Sayman Üyesi A. Başol Haraç’ın olduğu ziyaret sırasında kulübün durumuyla ilgili değerlendirmeler hakkında görüşmeler yapıldı.

Yalova’daki kulüplerin büyük takımlara futbolcu yetiştirilemediğini vurgulayan Özel “Yalova’dan ülke ve dünya çapında nadir yetiştirilen sporcular var. Bunlara en son örnek Acarspor altyapısında forma giyen Emirhan Urhan’ın Galatasaray’a transfer olmasıdır. Küçük sporcuların kabiliyetini ortaya çıkaracak çalışmalar yapılması gereklidir. Yalova’dan nasıl büyük sporcular çıkarabiliriz olayını tüm Yalova’nın ele alması gerekmektedir. Bir ilin ayakta durabilmesinde etkili güç olan belediyelerin o ilin spor takımına destek vermesi önemlidir. Bursaspor’a en büyük desteği Bursa Büyükşehir Belediyesi verdi. Neticede bu takım başarı elde etti. Kocaelispor ise belediyenin desteğini alamadı ve kulübün 87 Milyon borcu var” dedi.

Yalovaspor’un yeni yönetiminin başarılı olacağına dair hiçbir kuşkusu bulunmadığını ifade eden Özel “Yalovaspor zor bir dönemeçten geçmektedir. YTSO olarak bizler de, yasa ve yönetmeliklerin bize verdiği yetki ve sorumluluklar çerçevesinde YTSO Meclisi olarak Yalovaspor’a destek olacağız” dedi.