Yeşilay Yalova Şube Başkanı Ali Faik AYDIN, YTSO’yu ziyaret etti.

27.12.2017

Yeşilay Yalova Şube Başkanı Ali Faik AYDIN ve yönetim kurulu üyeleri odamızı ziyaret etti. Heyeti YTSO Yönetim Kurulu Başkanı Tahsin Becan, Meclis Başkanı Cemil Demiryürek, Meclis Başkan Yardımcısı Kenan Engin, Yönetim Kurulu Üyeleri Güney Kartal ile Selim Selimoğlu ağırladı.

Yeşilay Yalova Şube Başkanı Ali Faik AYDIN, Yeşilay olarak kurumlarla işbirliği içinde olduklarını, Yalova Ticaret ve Sanayi Odası’yla da işbirliği içinde olmak istediklerini belirtti.

YTSO Yönetim Kurulu Başkanı Tahsin Becan,  Yalova Yeşilay Başkanı Ali Faik AYDIN ve yönetim kurulu üyelerinin bu nazik ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek, Yeşilay’ın çalışmalarını önemsediklerini, kendilerine düşen her görevde yanında olacaklarını ve destek vereceklerini belirtti.

Görsel Galeri