NE ARAMIŞTINIZ ?
Haberler

YTSO Armutlu’da Toplandı.

15.05.2010

Yalova Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Celal ÖZEL, Başkan Yardımcıları Şahin TİRYAKİ, Mehmet Birol ÖZSÜMER, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi A.Başol HARAÇ, Yönetim Kurulu Üyeleri Nusret KARAALİOĞLU, Mehmet ZENGİN ve Bahri ÖZER, Genel Sekreter Taner ERİŞ Armutlu İlçesine giderek, İlçe Kaymakamı Şevket ATLI' ve Belediye Başkanı Mehmet BİRKAN'ı makamında ziyaret ettiler. Ziyaretin anısına Belediye Başkanı Mehmet BİRKAN, Yalova Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Celal ÖZEL' e Armutlu hatırası olarak plaket verdi. Yalova Ticaret ve Sanayi Odası bir ilk olarak haftalık yönetim kurulu toplantılarını üyeleriyle birlikte Armutlu Belediyesi Konferans Salonunda gerçekleştirdiler.

Yalova Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Celal ÖZEL, “Yalova ve İlçelerimize arasında entegrasyonun sağlanması gerek, oda olarak bizler bir yönetim anlayışı içindeyiz. Sadece Yalova merkezli değil, Yalova’nın tümünü kapsayacak çalışmalar yapmayı prensip edindik. Yolun tamamlanması ile birlikte Yalova ile iletişimin artacağı inancındayım” dedi.

Kaymakam Atlı, “Armutlu uzun yıllar Bursa’ya endeksli çalışmış, yaşamış bir ilçe. Yalova’ya bağlandıktan sonra uyumu istenilen şekilde ve seviyede sağlayamamış, yapılma çalışmaları devam eden yolun bitmesiyle idari, ekonomik ve sosyal bir bağ ile Yalova’yla daha sıkı ilişkiler içine girilecektir. Bu anlamda Armutlu bölgesinin de önemi artacaktır. Armutlu ekolojik tarım bölgesi olması açısından da çok önemlidir. Önemli olan doğal ortamın bozulmadan, kıyıların korunmasına ağırlık vererek gelişme sağlanmasıdır. Oda olarak ilçemize yaptığınız ziyaretten büyük onur ve gurur duyduk. Ziyaretiniz için çok teşekkür ederiz” dedi.

Belediye Başkanı Birkan, “İlçemize yapmış olduğunuz ziyaret için çok teşekkür ederiz. Armutlu’nun Yalova bağlantısını sağlayan yolun tamamlanması ile entegrasyon daha da artacaktır. Armutlu ilçemizde yapmış olduğumuz toplantılarda ağırlık olarak Turizm sektöründe çalışma yapılması görüşü ortaya çıktı. Sadece ihtiyaçların giderilmesi amacıyla küçük ölçekli bir sanayi sitesi yapılması planı vardır” dedi.

Armutlu Belediyesi Konferans Salonunda üyelerle YTSO çalışmaları hakkında yapılan toplantı sonrasında üye ziyaretleri gerçekleştirdiler.

Ziyaret edilen firmalar 

• Kamil Sağanak-Sağanak Ticaret
• Aydınerler Yapı Turizm İnşaat Taahhüt Ticaret Ve Gıda Sanayi Limited Şirketi
• Rıza Nur Gençer – (Armutluda Kayıtlı en eski üyemiz)
• Tacettin Yıldıran