NE ARAMIŞTINIZ ?
Haberler

YTSO Başkanı Özel “6. Türkiye Ticaret ve Sanayi Şurası”na Katıldı

04.11.2010

YTSO Yönetim Kurulu Başkanı Celal Özel, 2 Kasım 2010 Salı günü, TOBB Birlik Merkezinde, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığında, Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Ali Babacan ile Sanayi ve Ticaret Bakanı Nihat Ergün’ün katılımlarıyla gerçekleştirilen “6. Türkiye Ticaret ve Sanayi Şurası”na katıldı.

İş dünyasının 81 ilin ticaret, sanayi, denizcilik gibi temel sektörlerinin sıkıntılarıyla, bunlara yönelik çözüm önerilerini Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a, bakanlara ve bürokratlara iletme imkânı bulduğu şurada, Trakya ve Güney Marmara Odalarının sözcüsü tarafından kentimizle ilgili olarak özellikle Yalova Üniversitesi’nin yerleşkesinin tespiti ve Organize Sanayi Bölgelerinin faaliyete geçmesi gibi konuların çözümü için destek talebinde bulunuldu.

Şura dönüşünde YTSO Başkanı Özel “TOBB ve YTSO olarak ilimiz için büyük önem arz eden bu acil konuların takipçisi olacağız” dedi.
7 bölge, üç büyük il ile 5 konsey bazında ve ana sektörler itibarıyla karşılaşılan sorunların ele alındığı şura sonrasında TOBB Yönetim Kurulu Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, bu konuda oda ve borsa başkanlarına yaptıkları çalışmadan dolayı teşekkür etti.