NE ARAMIŞTINIZ ?
Haberler

YTSO Başkanı Tahsin Becan ve Yönetim Kurulu Üyeleri Basın Mensuplarıyla Bir Araya Geldi

06.10.2021

Yalova Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tahsin Becan, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Özkan Şenel ile Kenan Engin, Yönetim Kurulu Üyeleri Özgür Çavuşoğlu, Sabahattin Çetin, Hakan Gençer, Cemil Demiryürek ve Kazım Demirtaş yeni hizmet binasının tanıtımı amacıyla basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Çita Marin Meclis Salonun'da gerçekleştirilen tanıtım toplantısı hizmet binasının yapımını anlatan bir video gösterimi ile başladı. Daha sonrasında YTSO Yönetim Kurulu Başkanı Tahsin Becan eski hizmet binasının yapımında ve bugüne kadar kullanılmasında emeği geçenlere teşekkür ederek konuşmasına başladı.

Yeni hizmet binasının projelendirilmesinden faaliyete geçmesine kadar emek veren tüm paydaşlarına teşekkür eden Becan yeni binanın Yalova'ya katacağı katkılar ve binanın özellikleri ile ilgili bilgilendirme yaptı. Toplantı devamında Yalova Ticaret ve Sanayi Odasının güncel çalışmaları hakkında açıklamalar yapan Becan, yönetim kurulu üyelerine söz hakkı verdikten sonra basın mensuplarının sorularını aldı.

Toplantı sonrasında Becan ve yönetim kurulu üyeleri basın mensuplarıyla beraber yeni hizmet binasını gezdi.

Görsel Galeri