NE ARAMIŞTINIZ ?
Haberler

YTSO Beş Yıldızlı Oda

22.03.2012
TOBB Birlik Merkezi’nde düzenlenen törende, VII. dönemde akredite olarak “5 yıldızlı hizmet” yarışına katılan 15 oda /borsa daha sertifika ve plaketlerini aldı. Törende ayrıca, V. Dönemde akredite olan ve geçen yıl denetim sonrasında belgesi yenilenen Yalova Ticaret ve Sanayi Odası belgesini TOBB Başkanı M.Rifat Hisarcıklıoğlu’ndan aldı.




YTSO Yönetim Kurulu Başkanı Celal Özel;

YTSO Beş Yıldızlı Oda

Akredite belgesini  yenileme başarısını gösteren odamız, göreve geldiğimiz günden itibaren yaptığımız çalışmaların TOBB  tarafından da taktir edildiğinin bir göstergesi olarak yorumlanmalıdır. Kurumsal kimliğimizi oluşturma ve sürekli iyileştirmeyi yönetim felsefesi olarak belirlemiş ve bu yönde çalışmalarımızı yoğunlaştırdığımızı Yalova kamuoyu  yakından  görmektedir. Üyelerimize vereceğimiz hizmetlerin sonu yoktur ve her geçen gün de hizmet kalitesinin artırılması gerekmektedir. Ne yaptığını bilen bir yönetime sahip olan odamızın yapacağı çalışmalar Yalova ve üyelerimizi mutlu etmeye devam edecektir. Akredite oda, belirlenmiş standartları sağlamayı becerebilmiş ve uygulama başarısının da gösteren odadır..Akredite çalışmalarında üstün gayret gösteren meclis, yönetim kurulumuza ve personelimize en içtenliğimle teşekkür ederim .

Törende konuşan TOBB Başkanı M.Rifat Hisarcıklıoğlu,

Oda ve borsaların üyelerine en üst seviyede standart hizmet vermesini öngören akreditasyon sisteminin önemine işaret ederken Aktedite oda ve borsaların il ve ilçelerin vazgeçilmezleri olduğunu vurgulayan Hisarcıklıoğlu, “Akredite olmak demek, bugün Avrupa’da bir oda üyelerine, iş dünyasına hangi hizmeti sunuyorsa Bizim Oda/Borsamız da o hizmetin aynısını sunuyor demek. AB Odaları hangi standartlarda hizmet veriyorsa, o standartlarda hizmet veriyor demek. Yani bu kalitenin ve hizmet anlayışının belgesidir. Akreditasyon Sertifikası’na sahip olan Oda veya Borsa, üyelerine 5 yıldızlı hizmet veriyor, müşteri memnuniyetine göre çalışıyor demektir.