NE ARAMIŞTINIZ ?
Haberler

YTSO, Cemask Maske Üretim Tesislerini Ziyaret Etti.

13.08.2020

Yalova Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tahsin Becan, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Kenan Engin, Yönetim Kurulu Üyeleri Cemil Demiryürek ve Sabahattin Çetin koronavirüs (covid-19) salgını ile mücadele kapsamında CEMASK markası ile maske üretimi gerçekleştiren Evin Tarımsal Ürünler Ltd.Şti’ni ziyaret ederek, Yönetim Kurulu Başkanı Özgür Özevin’den tesis ve üretimleri ile ilgili bilgiler aldılar.

Yalova Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tahsin Becan, “Tüm dünyanın ve ülkemizin içerisinde bulunduğu bu zorlu süreçte sosyal sorumluluk bilinci ile hareket ederek fedakârca çalışan, sağlık çalışanlarımız, kamu görevlilerimiz ve vatandaşlarımız için maske üretimi gerçekleştiren ve önemli bir yatırımı Yalova'ya kazandıran Özevin ailesini tebrik ederim” dedi

Tesis ile ilgili bilgi veren iş adamı Özgür Özevin, Tamamen kulak acıtmayan maskeler üretiyoruz. Tüm belge ve bilgi birikimine sahibiz. Tecrübeli personellerimiz ile hijyen kurallarına uyarak üretim sağlıyoruz. Ultrasonik 3 katlı maske imalatımız tüm hızıyla devam ediyor. Taşköprü Merkez Mahallesi Ak-kim sokak No:6/6 Taşköprü/Çiftlikköy adresinde günde 500.000 üretim sağlıyoruz” dedi.

Görsel Galeri