NE ARAMIŞTINIZ ?
Haberler

YTSO Eğitim Etkinlikleri Çerçevesinde
"Kurumsal Yönetim ve Yapılanma Eğitimi Yapıldı."

03.11.2008

23 Ekim 2008 Perşembe günü Yalova Ticaret ve Sanayi Odası Meclis salonunda “KURUMSAL YÖNETİM VE YAPILANMA” eğitimi 14 firmadan toplam 17 katılımcı ile gerçekleştirildi.

Kocaeli Avrupa İş Geliştirme Merkez Müdürlüğü (ABİGEM) Genel Müdürü ve aynı zamanda eğitmeni Mehmet TURABİ tarafından verilen eğitimde; Organizasyonel Kavramlar; Organizasyon Nedir?, Kurumsal Yönetimin Hedefleri ;Kurumsal Yönetim ve Organizasyonel Yapılanmanın Kapsamı, Yönetim Piramiti-Yetki/Sorumluluk Katmanları, Organizasyon Şeması, Organizasyon Tipleri Lider ve Liderlik Sistemleri üzerinde durulmuş. Misyon ,Vizyon , SWOT Analizi, Stratejik Yönetim ve Strateji Tespiti , Kurumsal Hedefler ve Performans Göstergeleri Kurumsal Eylem Planları, Organizasyon Şemaları , Riskler ,Dirençler vb. konular örnek olaylarla da desteklenerek bilgi aktarımı yapılmıştır

Eğitim sonunda yapılan anketlerle de eğitim katılımcılar açısından değerlendirilmiş, katılan firma temsilcilerinin eğitimden memnun olarak ayrıldığı ve YTSO nun düzenlediği eğitim faaliyetlerinin devamı konusunda istekleri alınmıştır.