NE ARAMIŞTINIZ ?
Haberler

YTSO Gürcistan’dan Döndü

25.06.2010

Yalova Ticaret ve Sanayi Odası 20-23 Haziran 2010 tarihleri arasında Yalova Üniversitesi ile birlikte Gürcistan’ı ziyaret etti. YTSO heyetinde Başkan Celal Özel, Yönetim Kurulu Üyeleri Nusret Karaalioğlu ve Mehmet Zengin ile YTSO Genç Girişimciler Kurulu Başkan Yardımcısı Fatih Gürbüz yer alırken; Yalova Üniversitesi heyetinde Rektör Prof. Dr. Niyazi Eruslu, Sürekli Eğitim Merkezi Müdürü Prof. Dr. İsmail Adak, Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdür Yardımcısı Doç. Dr. Tuncay Güloğlu ve YADİM Koordinatörü Gülgönül Bozoğlu yer aldı.

16 Mart 2010 tarihinde Yalova’yı ziyarete gelen Gürcistan Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Archil PRANGISHVILI başkanlığında ağırlanan heyetimiz, 21 Haziran 2010 Pazartesi günü Gürcistan Teknik Üniversitesi akademisyenleri ve senatosu ile yaptığı toplantının ardından Türk ve Gürcü işadamlarının ikili görüşmelerle yer aldığı toplantıya katıldı. Heyetimiz, 22 Haziran 2010 Salı günü Gürcistan Ticaret ve Sanayi Odası ve Uluslararası Karadeniz Üniversitesini ziyaretlerini gerçekleştirerek, Tiflis Büyükelçiliğimizde onurumuza verilen resepsiyon ile ziyaret programını tamamladı.

YTSO Yönetim Kurulu Başkanı Celal Özel Gürcistan ziyaretine yönelik değerlendirmelerini “Ticari ve ekonomik açıdan saygıdeğer üyelerimize sağlanacak fırsatların, yaratılacak işbirliği imkanlarının yerinde gözlemlenmesi açısından faydalı bir program olmuştur” sözleriyle ifade etti.