YTSO Hannover Messe Sanayi Fuarı Organizasyonu 19-21 Nisan 2010

25.02.2010

Dünyanın en büyük endüstri fuarlarından biri olan Hannover Messe Sanayi Fuarı bu yıl 19-23 Nisan 2010 tarihleri arasında, 09.00-18.00 saatleri arasında Almanya’nın Hannover kentinde gerçekleştirilecektir. Hannover Messe birçok ülkeden farklı sektörleri buluşturan, katılımcılarına ticari işbirliği ve faydalı iş bağlantıları yaratarak günümüzün en gelişmiş teknolojilerini paylaşma fırsatı sunan uluslar arası bir platformdur.

Dünyanın en büyük sanayi fuarlarından birini ziyaret edecek olmanızın yanı sıra, yurtdışına açılmak ve ihracatını artırmak isteyen KOBİ’lerimizin, fuara katılacak 50’yi aşkın Avrupa, Asya ve Ortadoğu ülkesinden firmalar ile ikili iş görüşmeleri ortağı olduğumuz ABİGEM Doğu Marmara’nın katkıları ile B2fair organizasyonu ile gerçekleşecektir.

B2fair organizasyonuna dahil olmak isteyen Üyelerimiz; yeni pazar bulma, kendini tanıtma, teknoloji transferi ve ticari işbirlikleri yapmak için yabancı firmalar ile yüz yüze görüşüp yeni işbirliklerine adım atabileceklerdir.

Gerçekleştirilecek bu ikili görüşme platformuna:

¦  Enerji İletimi
¦  Akışkan Gücü
¦  Enerji
¦  Bilgi Teknolojileri Hizmetleri
¦  Laboratuar için Vakum Teknolojisi
¦  Yüzey Teknolojisi ve Nanoteknoloji
¦  Yenilenebilir Enerji
¦  Üretim
¦  Otomasyon
¦  Süreç Otomasyonu
¦  Endüstriyel Otomasyon
¦  Yapı
¦  Enerji Santralleri
¦  Bitki
¦  Sıkıştırılmış Hava Bileşenleri
¦  Tekstil
¦  Otomotiv Yan Sanayi
¦  Demir& Çelik
¦  Kimya
¦  Plastik sektörlerinde faaliyet gösteren firmalar katılacaktır.

B2fair organizasyonunun katılımcılara katkıları:

> B2fair ortak veritabanınıza girilen firma profilleriniz henüz siz fuara varmadan yurt dışındaki firmalar tarafından incelenme olanağı bulur.
> Zaman, para ve emekten tasarruf ederek kendinizi yurt dışında tanıtırsınız.
> Fuar süresince katılımcı ya da ziyaretçiler ile temasa geçebilirsiniz.
> Öncesinde oluşturulan görüşme programları ile vaktinizi daha verimli kullanabilir, daha iyi sonuçlar alabilirsiniz.
> İdeal ortaklar ile bir araya gelebilir, somut görüşmelerde bulunabilirsiniz.

Bunlara ek olarak, Hannover Messe Fuar organizasyonu KOSGEB İhracat Amaçlı Yurtdışı İş Gezisi (İYİG) kapsamında desteklenecektir. Destekten yararlanılması durumunda imalat sanayinde faaliyet gösteren firmaların yol giderlerinin %50’si (üst limit 500 TL) ve konaklama giderlerinin %50’si (üst limit 70 TL) KOSGEB tarafından karşılanacaktır. KOSGEB’in İYİG desteğinden faydalanabilmek için KOSGEB veritabanına girilip, Stratejik Yol Haritası’nın doldurulması gerekmektedir.

Fuar paketine dahil hizmetler:

1- Fuar süresince B2fair görüşmeler
2- Firma profil çalışmaları
3- Profil eşleştirmeleri
4- Ön hazırlık eğitimi
5- Türk Hava Yolları ile uçuş
6- 4 Yıldızlı otelde konaklama
7- Transferler
8- Firma tanıtım kataloglarının nakliyesi ve sergilenmesi
9- Vize işlemleri
10- Seyahat sigortası

Fuar organizasyonuna katılım bedeli 3,000 TL olup, ön ödeme olarak 2,000 TL alınacaktır.
Fuara katılmak isteyen üyelerimizin en geç 1 Mart 2010 Pazartesi günü, saat: 13.00’e kadar Odamız DEİK temsilcisi Hande GÜNGÖRÜR ( [email protected] ) ile temasa geçmeleri gerekmektedir.