NE ARAMIŞTINIZ ?
Haberler

YTSO Heyeti, Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk’u ziyaret etti.

15.01.2021

Yalova Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tahsin Becan, Yönetim Kurulu Üyesi Cemil Demiryürek, Meclis Üyeleri Sercan Şık, Gökhan Doğan ve Mustafa Dağ ile Gıda Komitesi üyesi Baattin Battal’dan oluşan heyet Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk’u ziyaret ederek pandemiden kaynaklı yaşanan sorunlara ilişkin taleplerini ilettiler.

Yalova Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Tahsin Becan, “Türkiye’de de virüs salgını nedeniyle çok ciddi sağlık ve ekonomik sorunları yaşamaktayız. Ekonomi anlamında esnaflarımızın ve şirketlerimizin durumu oldukça sıkıntılı. Üyelerimizle pandemi döneminde yapmış olduğumuz online toplantılarda kafe restaurant sahibi üyelerimizin bazı talepleri oldu. Bu anlamda belediyemizden katı atık bedelleri, tabela vergileri, işgaliye ve belediyemizin kiracısı olduğu üyelerimize kira destekleri konusunda bir çalışma yapılmasını talep ediyoruz” dedi.

Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk ise, belediye olarak esnafımızın yaşamış olduğu sıkıntıların farkında olduklarını ve belediye olarak tüm esnafı ilgilendiren bir destek paketi üzerinde çalıştıklarını yakın zamanda belediye olarak destekler hakkında bir açıklamada bulunacaklarını belirtti.