NE ARAMIŞTINIZ ?
Haberler

YTSO ile Türkkep A.Ş. Arasında İş Birliği Protokolü İmzalandı.

04.11.2017

Yalova Ticaret ve Sanayi Odası (YTSO), üyelerinin çeşitli kurumlardan aldığı hizmetlerden daha ekonomik yararlanması için indirim anlaşmaları yapıyor.

İmza törenine Yalova Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Tahsin Becan, Yalova TSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hakan Gençer, YTSO Yönetim Kurulu Üyesi Selahattin Yıldız, YTSO Genel Sekreteri Taner Eriş ile TÜRKKEP Marmara Bölge Müdürü Emre Baydemir ve TÜRKKEP Yalova Başvuru Merkezi – BİA Yönetim Danışmanlığı yetkilisi Büşra Akkanat katıldı. 

Yalova Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Tahsin Becan, imzaladıkları bu iş birliği protokolünün Ticaret Odası üyelerine büyük fayda sağlayacağını söyleyerek üyelerin, başta Kayıtlı Elektronik Posta(KEP) ve e-imza olmak üzere e-Fatura, e-Defter, e-Arşiv ve e-Saklama gibi tüm e-dönüşüm hizmetlerini de indirimli ve avantajlı şekilde sahip olabileceklerini ifade etti.

TÜRKKEP Marmara Bölge Müdürü Emre Baydemir ise TÜRKKEP’in KEP, e-İmza, e-Fatura, e-Arşiv Fatura ve e-Saklama gibi hizmetlerin aynı noktadan alınabildiği tek hizmet sağlayıcısı olduğunu belirterek Yalova Bölgesine çok ciddi katkı sağlayacaklarının altını çizdi. 

TÜRKKEP Yalova Başvuru Merkezi – BİA Yönetim Danışmanlığı yetkilisi Büşra Akkanat, yapılan protokolle oda üyelerinin e-imza ihtiyaçlarını 30 dakika içinde aynı gün karşılayacaklarını söyledi. Akkanat, KEP, e-imza, e-Fatura, e-Defter, e-Arşiv Fatura ve e-Saklama gibi tüm e-dönüşüm süreçleri için 0(226) 811 44 99 numaralı telefondan veya Rüstempaşa Mah. Huzur Sok. Saka İş Merkezi No: 15/31 - Yalova adresinden de iletişime geçebileceklerini belirtti.