NE ARAMIŞTINIZ ?
Haberler

YTSO İş Bankası ile protokole imza attı

07.09.2008
 Yalova Ticaret ve Sanayi Odası (YTSO) Türkiye İş Bankası ile gerçekleştirdiği protokol ile oda üyelerinin özel koşullarla nakdi kredi kullanma imkanına sahip olmasını sağladı.

Yalova Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı Salonu’nda yapılan protokol, Ticari Bankacılık Satış Müdürü Feray Demir ve Yalova Şube Müdürü Cengiz Çırpan ile Yalova Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Lütfullah Akıncı ve YTSO Yönetim Kurulu üyesi Sefa Kutluay tarafından imzalanması ile hayata geçti.

Üye firmaların muhtelif finansman ve nakit yönetimi ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla imzalanan protokolde üyelere, Küçük İşletmeler YTL Kredileri, Küçük İşletmeler Orta ve Uzun Vadeli Yatırım Kredisi, Küçük İşletmeler İhracat Döviz Kredisi, Küçük İşletmeler Faturalı Alışveriş Kredisi, İşyeri Kredisi, Ticari Taşıt Kredisi, Traktör Kredisi, Tarım Ekipman Kredisi, Küçük ve Orta ölçekli Tarımsal İşletme Kredisi kullandırılacak.

Nakit yönetimi ürünleri ise Elektronik Çek tahsilatı, Çoklu Havale- EFT Sistemi  Düzenli Ödeme Sistemi, Muhasebe Yönetimi olarak belirtiliyor.

Protokol öncesinde konuşma yapan Ticari Bankacılık Satış Müdürü Feray Demir, “Yalova çok uzun yıllardan beri iş yaptığımız bir bölgemizdir. Yapacağımız protokolde YSO üyeleri bankamıza geldiklerinde diğer müşterilerimize göre azda olsa farklılaşmış fiyatlarla hizmet görecekler. Yapılan protokolün herkes için hayırlı olmasını diliyorum” dedi. 

YTSO Başkanı Lütfullah Akıncı’nın da protokolün hayırlı olmasını dilemesinden sonra protokol imzalanarak hayata geçti.

Protokol sonrasında İş Bankası Yalova Şube Müdürü Cengiz Çırpan günün anısına YTSO Başkanı Lütfullah Akıncı’ya hediye vermesi ile program sonlandı.