NE ARAMIŞTINIZ ?
Haberler

YTSO Kadın Girişimciler Kurulu 2. İl Kurulu Toplantısını Gerçekleştirdi

29.06.2012
Yalova Ticaret ve Sanayi Odası İl Kadın Girişimciler Kurulu, ikinci il kurulu toplantısını,  23.02.2012 tarihinde YTSO Meclis Toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Kurul Başkanı Süheyla Uzuneser 1. İl Kurul toplantısı da;  başkanlık ve İcra komitesinin seçiminin yapıldığını belirtti.
 
Bu 2. toplantıda İcra kurulu olarak yapmayı hedefledikleri projelerin  bilgisi verildi.  Oluşturulan çalışma grupları kurul üyelerine tanıtıldı.  Katılımları için davet edildi.

Yeni tüzüğe göre bağlı olduğu koordinatör odanın meclis üye sayısı kadar üye kontenjanı olan kurul 42 kadın üye 2 oda görevlisi olmak üzere 44 kişiden oluşmakta.  36 sı kadın girişimcilerden oluşan kurulun 8 üyesi tüzüğe göre İl müdürlükleri, üniversite ve şehrin kanaat önderlerinden oluşabilmekte. Yeni dönemde YTSO İl Kadın Girişimciler Kurulu, kendi işini yapan kadınların yanı sıra,  Yalova Belediyesi, Yalova Üniversitesi,   SGK İl Müdürlüğü, İl Sağlık Müdürlüğü, Aksa A.Ş Altınova Tersane Girişimcileri Derneği gibi kurumlardan da kadın üyeleri bünyesine katarak yeni dönemde 42 kişi olarak faaliyetlerine devam edecektir.

 Kurulun amaç ve projelerinin detaylı şekilde değerlendirildiği toplantıya Kurul Başkanı Süheyla Uzuneser başkanlık etti. Yalova’da kadın girişimciliğinin ivme kazanması ile ilgili çalışmalar yapmak için özveri ile çalışmaya hazır olduklarını bildiren kurul üyeleri, öncelikle YTSO olmak üzere tüm kurumların desteğini hissetmekten memnun olduklarını dile getirdiler.