YTSO Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi seçimleri tamamlandı

26.10.2023

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği koordinasyonunda, kadın istihdamının vurgulanması, girişimciliğin geliştirilmesi ve sürdürülebilirliğinin sağlanması amacıyla Türkiye genelinde odalar ve borsalar bünyesinde faaliyetlerini yürüten, TOBB Kadın Girişimciler kuruluna bağlı YTSO Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi seçimleri tamamlandı.

YTSO Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi üyeleri odamızı ziyaret ederek YTSO Yönetim Kurulu Başkanı Cemil Demiryürek ve Meclis Başkanı Muhammet Sarıoğlu ve Başkan Yardımcısı Galip Atik ile görüşme gerçekleştirdi. YTSO Meclis salonunda gerçekleştirilen toplantıda seçilen icra komitesi üyelerini tebrik eden YTSO Yönetim Kurulu Başkanı Cemil Demiryürek, kadın girişimciliğinin önemine değinerek, “Gerçekleştirilen seçimlerle göreve gelen kıymetli kadın girişimcilerimizi tebrik eder, çalışmalarında başarılar dilerim” dedi.

Görsel Galeri