NE ARAMIŞTINIZ ?
Haberler

YTSO Mail'leriniz Artık Bir Telefon Kadar Uzağınızda

21.11.2008
Cep Telefonu için YTSO MAİL

YTSO Üyeleri bir ayrıcalıktan daha yararlanarak cep telefonlarında kendilerine gelen mailleri kontrol edebilecek ve nerede olursa olsunlar cep telefonlarıya istedikleri yere maillerini iletebilecekler. Java destekli cep telefonlarında çalışabilen bu uygulama YTSO Mail hesabınıza erişebilmeyi sağlıyor.

Normal YTSO Mail kullanımında olan özelliklerin birçok özelliğini cep telefonu versiyonunda da kullanabiliyoruz. Emaillere yıldız koyulabiliyor, istenilen etiketler filitrelenebiliyor. Email oluşturulup gönderilirken, mevcut adres defterine erişilebiliyor.

En ilginç özelliği ise adres defterinde telefon numarası ile birlikte kayıtlı bulunan birinden email aldığınızda kendini gösteriyor. Gönderilen emaili okumak için açtığınızda gönderenin isminin üzerine gelip bir tıklamayla o kişiye telefon edebiliyorsunuz. Konuşmanız bittikten sonra java uygulamasına kaldığınız yerden devam edebiliyorsunuz.

Uygulamayı indirmek için cep telefonunuzun tarayıcısından aşağıda bulunan linke giderek otomatik kurulumu başlatmanız yeterli olmaktadır :
http://gmail.com/app