NE ARAMIŞTINIZ ?
Haberler

YTSO Proje Ekibinden Aktarzane’ye Ziyaret

07.03.2012
YTSO Proje ekibi her hafta düzenli olarak KOSGEB Girişimcilik Destek Programı kapsamında açılan üyelerini ziyaret ederek Oda ve KOSGEB hizmetleri konusunda bilgilendirmeler yapıp sorularını cevaplamaya devam ediyor.

Bu hafta 06 Mart 2012 Salı günü İstanbul Caddesi No:95 adresindeki KOSGEB Desteğiyle açılan Aktarzane yetkilisi Safa Doğan YTSO Proje Koordinatörü Mustafa Kurdoğlu, Dış İlişkiler ve Fuarlar Koordinatörü Hande Güngörür, KOSGEB Yalova Sinerji Odağı Uzmanı Halit Cem Teztürer ve KOSGEB Sorumlusu Y.Bülent Arıcı’dan oluşan proje ekibi tarafından ziyaret edildi.

İşletmesi hakkında bilgiler veren 1986 Yalova doğumlu Safa Doğan “1994 yılından itibaren aile işletmesi olarak baharat ve kuru gıda ticareti konularında faaliyet gösteren Doğa Gıda Limited Şirketinde yardımcı eleman, tezgâhtar ve yönetici pozisyonlarında 13 yıl süre ile yarı zamanlı ve tam zamanlı olarak çalıştım. Şu anda Aktarzane’de 2.200 çeşit ürün bulunuyor. “7/24 Açık Aktar” sloganıyla www.aktarzane.com   ismi ile kurduğum e-ticaret sitesi 9 aylık sürede içerdiği bilgi ve ürün çeşitliliği sayesinde 450.000 kişilik bir ziyaret hacmine ulaştı. Pazarlama ağı oluşmakta olan bu kanalın işletilmesi ve geliştirilmesi sebebiyle işyerimi kurdum” diyerek ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Yalova Ticaret ve Sanayi Odasına desteklerinden dolayı teşekkür etti.