NE ARAMIŞTINIZ ?
Haberler

YTSO Proje Ekibinden Beni Yıka Firmasına Ziyaret

19.03.2012
YTSO Proje ekibi her hafta düzenli olarak KOSGEB Girişimcilik Destek Programı kapsamında açılan girişimcileri ziyaret ederek Oda ve KOSGEB hizmetleri konusunda bilgilendirmeler yapıp sorularını cevaplamaya devam ediyor.

Bu hafta 13 Mart 2012 Salı günü Yalova Kipa Alışveriş Merkezinde KOSGEB Desteğiyle açılan Beni Yıka firmasının yetkilisi İsmail Tatacak YTSO Proje Koordinatörü Mustafa Kurdoğlu, Dış İlişkiler ve Fuarlar Koordinatörü Hande Güngörür, KOSGEB Yalova Sinerji Odağı Uzmanı Halit Cem Teztürer ve KOSGEB Sorumlusu Y.Bülent Arıcı’dan oluşan proje ekibi tarafından ziyaret edildi.

İşletmesi hakkında bilgiler veren Tatacak “Özellikle son yıllarda otomotiv sektörünün hızlı gelişimi, eğitim ve gelir düzeylerindeki artışa paralel olarak     düzenlenen kampanyalarla adeta küçük bir servet ödenerek satın alınan yeni model araçlarda klasik usulde yıkama yerine (kova+fırça) profesyonel oto yıkama, bakım ve oto kuaför hizmetleri adeta ihtiyaç halini almıştır. Ayrıca araç sahipleri oto yıkama, bakım ve kuaför hizmeti alırken de ek bir zaman ayırmak yerine AVM’lerde alışveriş yaparken araçlarının da oto park bölümünde iken profesyonel ve özel eğitimli personel tarafından bakımlarının yapılmasını istemektedir. Yalova’daki AVM’lerde de böyle bir hizmet eksikliği bulunduğunu tespit ederek KOSGEB girişimcilik kursunun tamamladım ve böyle bir bayilik almayı uygun buldum” dedi.

YTSO üyelerine alacakları tüm hizmetlerde üye kimlik kartlarını ibraz etmeleri durumunda %20 indirim yapılacağını belirten Tatacak ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek iş kurma sürecinde gösterdikleri ilgi ve desteklerinden dolayı proje ekibine ve Yalova Ticaret ve Sanayi Odasına teşekkür etti.