NE ARAMIŞTINIZ ?
Haberler

YTSO Proje Ekibinden Karcan Çamaşırhanesine Ziyaret

28.03.2012
YTSO Proje ekibi her hafta düzenli olarak KOSGEB Girişimcilik Destek Programı kapsamında açılan girişimcileri ziyaret ederek Oda ve KOSGEB hizmetleri konusunda bilgilendirmeler yapıp sorularını cevaplamaya devam ediyor.

Bu hafta 27 Mart 2012 Salı günü Çiftlikköy’de Sahil Mahallesi Atatürk Caddesi Işık Sokak Işık Apt. No:2/10 adresinde KOSGEB Desteğiyle açılan Karcan Çamaşırhanesi firmasının yetkilisi Arzu Yılmaz YTSO Proje Koordinatörü Mustafa Kurdoğlu, Dış İlişkiler ve Fuarlar Koordinatörü Hande Güngörür, KOSGEB Yalova Sinerji Odağı Uzmanı Halit Cem Teztürer ve KOSGEB Sorumlusu Y.Bülent Arıcı’dan oluşan proje ekibi tarafından ziyaret edildi.

KOSGEB destekli aldığım makinelerle 2 saatte modern ve güvenli temizlik ve “KAR kadar beyaz CAN kadar yakın” sloganıyla birinci sınıf hizmet verdiklerini söyleyen Karcan Çamaşırhanesi sahibi Arzu Yılmaz müşteri ve çalışan memnuniyetini ön planda tutarak kalite, fiyat ve hizmet sunum şekli itibari ile rekabet üstünlüğü sağlamak istediklerini belirtti. Firması hakkında bilgi veren Arzu Yılmaz “Günümüzde özel kurum, kuruluşlar ve hastaneler çamaşırların temizliğine son derece büyük önem vermektedir. Müşterilerine, hastalarına, ziyaretçilerine temiz bir ortam yaratmak isteyen kuruluşları kazanmak pazar profilimizi ortaya koymaktadır” dedi.

Yaz aylarının gelmesiyle birlikte organizasyon firmaları ile sıkı işbirliği içerisinde olmaya hazırlanan Arzu Yılmaz ziyaretten mutluluk duyduğunu dile getirerek iş kurma sürecinde Yalova Ticaret ve Sanayi Odası proje ekibinin verdiği destek ve gösterdiği ilgiden çok memnun olduğunu ifade etti.