YTSO TSE Denetimlerini Başarıyla Tamamladı

19.08.2010
Yalova Ticaret ve Sanayi Odası’na  TSE Sistem Belgelendirme Müdürlüğü Baş Tetkikçisi Erhan Özbey tarafından  17 Ağustos 2010 tarihinde TS EN ISO 9001:2008 Kalite Yönetim Sistemi Standardı Gözetim Tetkiki ve TS EN ISO 14001 Çevre Yönetim Sistemi Standardı Belge Yenileme Tetkiki , 18 Ağustos 2010 tarihinde OHSAS 18001 İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi Standardı  Gözetim Tetkiki gerçekleştirilmiştir.

Yapılan gözetim ve belge yenileme tetkikleri  son derece başarılı geçmiş olup,  Odamızca yürütülmekte olan Kalite Yönetim Sistemi, Çevre Yönetimi  Sistemi ve İş Sağlığı Güvenliği  sistemlerindeki uygulamaların standartlarını karşıladığı ve sistemi tehdit edecek herhangi bir  minör  ve/veya  majör hataya rastlanılmamıştır.