NE ARAMIŞTINIZ ?
Haberler

YTSO Üye Ziyaretlerine Devam Ediyor 16/07/2010

16.07.2010

Odamızın 2010–2013 Stratejik Planında yer alan “Üyelerimizin, iş ve günlük yaşamlarının gelişimine yönelik iletişim ve ihtiyaçları doğrultusunda destek çalışmaları yapma” hedefimiz doğrultusunda, ilk uygulamamız olan “Her üyenin yılda en az bir kez işyerinde ziyaret edilmesi” kapsamında YTSO Yönetim Kurulu Başkanı Celal ÖZEL, Meclis Başkanı Mehmet GÜREL, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları M.Birol ÖZSÜMER ve Vahdettin TİRYAKİ, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi A.Başol HARAÇ ile birlikte bir dizi üye ziyaretinde bulundu.

29 Haziran 2010 tarihinde Turhan Transport Nakliyat ve Ticaret Koll.Şti. yetkilisi Ahmet Uysal, Kerim Motorlu Araçlar ve Yan Ürünleri Sanayi ve Ticaret Ltd.Şti. yetkilisi Oya Akbulut ve Güzet Otomotiv Yetkilisi Abdullah Güzet, 16 Temmuz 2010 tarihinde de Özten İnşaat İthalat İhracat Ticaret ve Pazarlama Ltd.Şti. kurucusu Osman Özten, Harputoğlu Orman Ürünleri Saatcılık-Gıda Plastik Sanayi ve Ticaret Ltd.Şti. yetkilisi Abdullah Harputoğlu, Güleç Zahirecilik Hayvancılık Gıda Tekstil Sanayi ve Ticaret Ltd.Şti. yetkilisi Ferhat Güleç ile Yıldız Ekmek Fırını yetkilisi Mehmet Yıldız işyerlerinde ziyaret edildi.

Osman Özten, 40 yıldır Yalova ilinde inşaat sektörünün içinde bulunduğunu yeni imar planları ile ilgili Körfez Geçiş köprüsü ve tersanelerin Yalova İlimize çok büyük ivme katacağını inandığını belirterek yapılan ziyaretten memnuniyetlerini dile getirdi.

Üyelerimizin son derece memnun olduğu gözlenen ziyaretler esnasında YTSO Yönetim Kurulu Başkanı Celal ÖZEL, ziyaret edilen üyelerimizin iletişim bilgilerinin güncellenmesinin sunulan hizmetin ve Üye- Oda arasındaki ilişkinin sürekliliğine ve sıcaklığına büyük katkı sağladığını belirtti. Üyelerimizden, YTSO ile ilgili görüş, talep ve beklentilerini, Odanın beklentileri karşılama durumunu değerlendirmelerini de isteyen ÖZEL, üye ziyaretlerinin devam edeceğini aktardı.