YTSO Üye Ziyaretlerine Devam Ediyor. 24/09/2010

24.09.2010

Odamızın 2010–2013 Stratejik Planında yer alan “Üyelerimizin, iş ve günlük yaşamlarının gelişimine yönelik iletişim ve ihtiyaçları doğrultusunda destek çalışmaları yapma” hedefimiz doğrultusunda, ilk uygulamamız olan “Her üyenin yılda en az bir kez işyerinde ziyaret edilmesi” kapsamında YTSO Yönetim Kurulu Başkanı Celal ÖZEL, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları M.Birol Özsümer ile Vahdettin Tiryaki, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi A.Başol HARAÇ ve Yönetim Kurulu Üyesi Koray Girgin 23 Eylül 2010 Perşembe günü “Özel Yalova Merkez Sağlık Hizmetleri Sanayi ve Ticaret A.Ş., İbrahim Kaptan - Geyveli Kaptanlar Tekstil Ürünleri, Cem Yıldırım-Yıldırım Gıda, Vahap Güçlü- Liman Pastanesi” ni işyerinde ziyaret ettiler.

YTSO Yönetim Kurulu Başkanı Celal ÖZEL, Odamız yayını olan 0226 dergisi ile 2010 yılı ilk altı aylık Ekonomik Durum Tespit Anketi yayını ile ilgili bilgiler verdi. Ziyaret edilen üyelerimizin iletişim bilgilerinin güncellenmesinin sunulan hizmetin ve Üye- Oda arasındaki ilişkinin sürekliliğine ve sıcaklığına büyük katkı sağladığını belirtti. Üyelerimizden, YTSO ile ilgili görüş, talep ve beklentilerini, Odanın beklentileri karşılama durumunu değerlendirmelerini de isteyen ÖZEL, üye ziyaretlerinin devam edeceğini aktardı.

FOTO GALERİ