YTSO Üye Ziyaretlerine Devam Ediyor 27/04/2010

27.04.2010

Odamızın 2010–2013 Stratejik Planında yer alan “Üyelerimizin, iş ve günlük yaşamlarının gelişimine yönelik iletişim ve ihtiyaçları doğrultusunda destek çalışmaları yapma” hedefimiz doğrultusunda, ilk uygulamamız olan “Her üyenin yılda en az bir kez işyerinde ziyaret edilmesi” kapsamında YTSO Yönetim Kurulu Başkanı Celal ÖZEL Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Vahdettin TİRYAKİ ve M. Birol ÖZSÜMER ile birlikte 22 Nisan 2010 Perşembe günü, 17.00 ile 18.30 saatleri arasında 9 YTSO Üyesi firmayı ziyaret etti.

Ziyaret Edilen YTSO Üyeleri’ne ait işyeri ve yetkili isimleri ise şu şekilde:
1- Art-Mim Mimarlık Mühendislik Hizm. İnş. ve Taah. Ltd. Şti. yetkilisi Murat TİRYAKİ
2- Murat Tiryaki- Murat Tiryaki İnşaat Taahhüt Ticaret yetkilisi Murat TİRYAKİ
3- Can İnşaat Taahhüt San. Tic. Ltd. Şti. yetkilisi Alican MENGÜVERDİ
4- Yakup Erdinç- Doyum Lokantası yetkilisi Yakup ERDİNÇ
5- Yakup Erdinç-Doyum Pub yetkilisi Yakup ERDİNÇ
6- Deha Teknolojik Ürünler Paza.Lojistik Dağıtım Ltd. Şti. yetkilisi Hasan KIZILKAYA
7- Deha Telekominikasyon İnş. Teks. San. Tic. Ltd. Şti. yetkilisi Hasan KIZILKAYA
8- Hasan Kızılkaya- Deha Telekomünikasyon yetkilisi Hasan KIZILKAYA
9- Hasan Kızılkaya- Gourmet Restaurant yetkilisi Hasan KIZILKAYA

YTSO Yönetim Kurulu Başkanı Celal ÖZEL, ziyaret edilen üyelerimizin iletişim bilgilerinin güncellenmesinin sunulan hizmetin ve Üye- Oda arasındaki ilişkinin sürekliliğine ve sıcaklığına büyük katkı sağladığını belirtti. Üyelerimizin YTSO’yu değerlendirmelerinde ortaya çıkan en göze çarpan sonuç; üyelerimiz kendi işyerlerine yapılan ziyaretler, YTSO’nun eğitim, panel, seminer ve bilgilendirme toplantıları ile kendilerine gönderilen bilgilendirme mesajlardan oldukça memnun olmaları olarak özetlenebilir.