YTSO Üye Ziyaretlerine Devam Ediyor 30/06/2010

30.06.2010

Odamızın 2010–2013 Stratejik Planında yer alan “Üyelerimizin, iş ve günlük yaşamlarının gelişimine yönelik iletişim ve ihtiyaçları doğrultusunda destek çalışmaları yapma” hedefimiz doğrultusunda, ilk uygulamamız olan “Her üyenin yılda en az bir kez işyerinde ziyaret edilmesi” kapsamında YTSO Yönetim Kurulu Başkanı Celal ÖZEL Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı M. Birol ÖZSÜMER ile birlikte 28 Haziran 2010 Pazartesi günü Odamızın ilk üyelerinden olan 57 Oda sicil numaralı Hasan AYSAL’ı Yalova Kirazlı Sanayi Sitesindeki işyerinde ziyaret etti.

YTSO’nun kurulduğu günlerde yaşadığı tecrübeleri, Yalova’nın o yıllardaki ekonomik durumu ile günümüzdeki durum arasındaki farkları ve birikimlerini aktaran Hasan Aysal’ın ziyaretten son derece memnun olduğu gözlemlendi.