YTSO Üyeleri Cebit Bilişim Fuarı'nı Ziyaret Etti

12.10.2010
Yalova Ticaret ve Sanayi Odası (YTSO) üyeleri İstanbul'da kapılarını 11. kez açan Avrasya'nın en büyük dijital ve teknoloji platformu "CeBIT Bilişim Eurasia Fuarı''nı ziyaret etti.

08 Ekim 2010 Cuma günü yapılan ziyarete 22 üye firmadan 37 temsilci katıldı. Fuar gezisinde, üyeler kendi meslek dallarına yönelik yaptıkları inceleme ve tespitlerde bu organizasyonun dünya çapındaki teknoloji ve yenilikleri takip edebilmek açısından önemli olduğunu söylediler. Odamız üyelerinden Metma Mobilya Elektronik Bilgisayar Teknik Hizmetler Taşımacılık Tic.ve San. Ltd.Şti ile U.N.Elektrik Elektronik Sistemler İnşaat Proje Taahhüt Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti.’nin fuarda açmış oldukları standları da ziyaret etme imkanı bulan üyeler fuar çerçevesinde yapılan bir dizi etkinliği de katılma fırsatı buldular.