YTSO üyeleri, KOMPOİST-2010 Kompozit Ürünler ve Hammaddeleri Fuarı’nı ziyaret etti.

14.06.2010

İstanbul Fuar Merkezi’nde 10-13 Haziran 2010 tarihleri arasında Türkiye’den 43, yurtdışından 5 firmanın katılımıyla gerçekleştirilen, Kompozit Ürünler ve Hammadeleri konusunda Türkiye’de düzenlenen ilk ve tek profesyonel fuar olan “KOMPOİST-2010 Kompozit Ürünler ve Hammaddeleri Fuarına 11 Haziran 2010 günü düzenlemiş olduğumuz ziyaret organizasyonuyla odamız üyesi 14 firmadan 16 kişi katıldı.

Odamız tarafından tahsis edilen araçla ücretsiz gidiş ve dönüş ulaşımının sağlandığı fuar sonrasında Üyelerimiz, YTSO'nun bu hizmetinden çok memnun olduklarını, yeni ürünleri inceleme ve ikili görüşme imkânı bulduklarını söylediler. Bu tür etkinliklerin devam etmesini dileyerek emeği geçen herkese teşekkürlerini sundular.