YTSO Üyeleri WIN Fuarlarını Ziyaret Etti

10.02.2010

YTSO 06 Şubat 2010 Cumartesi günü üyelerini WIN Fuarları'na götürdü. Heyet başkanlığını YTSO Yönetim Kurulu Üyesi Nusret KARAALİOĞLU ile birlikte YTSO Meclis Üyesi ve 12. Meslek Komite Başkanı Mustafa TOPRAK’ın yapmış olduğu organizasyona 15 üye firmadan 19 temsilci katıldı.

Günübirlik olarak gerçekleştirilen fuar ziyaretinde, üyeler kendi meslek dallarına yönelik yaptıkları inceleme ve tespitlerde bu organizasyonun dünya çapındaki teknoloji ve yenilikleri takip edebilmek açısından önemli olduğunu vurguladılar.

WIN Fuarları
• Türkiye'de son 14 yıldır başarılı bir grafik çizen makina imalat sanayi ile MACHINERY'10 Fuarı,
• Kaynak, kesme ve birleştirme sektörüne yönelik WELDING'10 Fuarı,
• Bu yıl dördüncüsü düzenlenen, yüzey işlem pazarındaki yeni teknolojileri, endüstriyel uygulayıcılar ile buluşturan SURFACE TREATMENT'10 Fuarı,