YTSO Yalova Üniversitesi İş Birlikteliğinde Yeni Adım

16.10.2023

Odamız üyelerinin işlerinin gelişmesine, personellerinin eğitim ve bilgilerinin artmasına yönelik olarak Yalova Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (YUSEM) Müdürü Prof Dr. Muharrem Er ve Müdür Yardımcısı Dr. Öğretim Görevlisi Kemal Demir ile yaptığımız istişareler neticesinde YTSO üyelerinin iş yerlerinde, yerinde ve uygulamaları olarak eğitimler düzenlenecektir. Yine YUSEM aracılığı ile üyelerimizin ihtiyaç duyduğu proje yazımı ve danışmanlık konularında da hizmet sağlanacaktır.

Bu kapsamda Yönetim ve yöneticilik eğitimleri, Yabancı Dil eğitimleri, Hukuk alanında eğitimler, bilgisayar eğitimleri, kişisel gelişim eğitimleri, kaynak eğitimleri gibi konularda üyelerimize hizmet verilebilecektir. Üyelerimizin talep etmeleri halinde Odamız Genel Sekreteri Taner Eriş le görüşmeleri halinde bu imkandan faydalanabileceklerdir.