YTSO Yönetim Kurulu Başkanı Celal Özel'in yeni yıl kutlama mesajı

31.12.2009

Biten bir yılın ardından, umutların ve beklentilerin yenilendiği bir yıla giriyoruz. Daha iyiye ulaşmak için her yeni yıl, yeni başlangıçlara daha umutla baktığımız yeni bir fırsat penceresi olarak aralanır.

Yalova Ticaret ve Sanayi Odası olarak, 2010 yılına hem Yalova’mızı hem de temsilciliğini gururla taşıdığımız üyelerimizi daha iyi noktalara getirecek yeni bir vizyonla giriyoruz.

Üyelerimizle iletişimin ve Odamızın kurumsal yapısının daha güçlendirilmesini, Yalova’nın ekonomik ve toplumsal hayatının ilerlemesini temel alan amaçlarımızın desteklediği bu vizyonumuza ulaşmak önümüzdeki yeni yıllar için en büyük idealimizdir.

Hep birlikte daha iyi bir yıl olması dileklerimle tüm halkımız başta olmak üzere Yalovalı hemşerilerimizin ve camiamızın yeni yılını kutlar; saygı ve sevgilerimi sunarım.

Celal ÖZEL