YTSO, YSMMMO Başkanı İslam Doğan’a tebrik ziyaretinde bulundu

14.05.2010

YTSO Yönetim Kurulu Başkanı Celal ÖZEL ile Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı  M. Birol ÖZSÜMER ve Yönetim Kurulu Sayman Üyesi A. Başol HARAÇ, yapılan kongre sonucu başkan seçilen Yalova Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası Başkanı İslam DOĞAN’a 12 Mayıs 2010 Çarşamba günü tebrik ziyaretinde bulundu.

YSMMM Odasındaki makamında konuklarını ağırlayan İslam DOĞAN, 7. kez Yalova Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası Başkanlığına seçilmekten duyduğu memnuniyetini dile getirdi.

İslam Doğan’a yeni görevinde başarılar diyen Özel, SGK birleşmesini örnek göstererek “ildeki Esnaf Odaları varlıklarını sürdürmekte güçlük çekiyorlar, bu durumda esnaf odalarının başarılı olması beklenemez. Tüm odaların tek çatı altında toplanmasının büyük fayda sağlayacağını düşünüyorum” dedi.