YTSO’dan Kurumsal Sosyal Sorumluk Projesi: “KAN VER, CAN VER” Marina’da yapılan etkinliklerle gerçekleşti.

15.05.2012
Yalova Ticaret ve Sanayi Odası’nın Kurumsal Sosyal Sorumluluk Projesi “Kan Ver, Can Ver” 14 Mayıs 2012 Pazartesi günü Yalova Üniversitesi öğrencilerinin katılımı ile gerçekleşti.

43 ünite kan bağışında bulunulan etkinlikte bağışçılara TİKE Mediterian Grill yemek ve içecek ikramında bulunurken, Özdilek AVM her bağışçıya havlu hediye etti.

Kan bağışında bulunan üniversite öğrencileri arasında yapılan çekiliş sonucunda iki öğrenciye Refleks Fitness ve Tike Mediterian Grill tarafından verilen 1 yıllık burs, etkinlik sponsorları Coffee House, Ege Spor-Adidas, Esin Su, Jineps Cafe, Karaca Cafe, Melek Kitabevi, Okuyanlar Ticaret Koll. Şti., Polo, Primo Cafe Restoran & Patisserie, Safranbolu Lokumcusu, Saruhanlar Ticaret, Tekin Kundura, Yalıtaş Gıda, Yalova Kitabevi ve YKM’den verilen çeşitli hediyeler üniversite öğrencilerine dağıtıldı.

Odamızın Kurumsal Sosyal Sorumluluk Projesi “Kan Ver, Can Ver’e destek ve katkılarını esirgemeyen üyelerimize teşekkürlerimizi sunarız.