Yük ve Yolcu Taşımacılığı Yetkilileri İstişare Toplantısı

10.01.2023

YTSO bünyesinde faaliyet gösteren 6. Meslek Komitesi sektörel sorunları ve yol haritasını belirlemek üzere Yük ve Yolcu Taşımacılığı Kooperatifleri yetkilileri ile istişare toplantısı düzenledi.

YTSO Meclis Üyesi Hakan Gençer, 6. Meslek Komitesi Başkanı Levent Durmuş, Komite Başkan Yardımcısı Yakup Tut ve komite üyelerinin katıldığı toplantıda Yalova Ticaret ve Sanayi Odası Oryantasyon sunumu sonrasında sektörün temsilcileri söz alarak meslek komitesinin etkin çalışması adına fikir ve görüşlerini bildirdi.

Toplantı sonrasında Altınova bölgesinde yolcu taşımacılığı yapan İsa Soydemir aracında bulduğu parayı yolcusuna teslim etmesi ile örnek bir sürücü davranışı gösterdiği için plaket verilirken, 6. Meslek Komitesi üyeleri Çınarcık Şoförler Odası Başkanlığı görevini devralan Mustafa Çelik Yürek'e yeni görevinde başarılar diledi.