Yüksek İstişare Kurulu (YİK) Vali Muammer Erol'un katılımıyla 4.toplantısını gerçekleştirdi.

01.06.2022

Yalova Yüksek İstişare Kurulu (YİK) Odamız Meclis Salonu'nda, Yalova Valisi Muammer Erol'un katılımyla gerçekleştirildi.

Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Tahsin Becan'ın açılış konuşmasının ardından YTSO Ticaret Sicil Müdürü - Yönetim Sistemleri ve Akreditasyon Uzmanı İbrahim Akkanat Yüksek İstişare Kurulunun önceki çalışmaları hakkında Vali Muammer Erol ve Kurul üyelerine bilgilendirmede bulundu. Nesleki ve teknik eğitimin gelişmesine yönelik yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi. "GENÇROTA" programı hakkında bilgilendirmede bulunan Odamız Yönetim Kurulu Üyesi Kazım Demirtaş, programın işleyişi ve hedeflerini katılımcılarla paylaştı.