NE ARAMIŞTINIZ ?
Haberler

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü kutlu olsun…

10.01.2021

YTSO Yönetim Kurulu Başkanı Tahsin Becan, İlimizde görev yapan yerel ve ulusal tüm basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı. 

Başkan Becan, Gazetecilik mesleğinin sorumluluk, fedakarlık ve vicdan gerektiren zor fakat onurlu mesleklerden birisi olduğuna vurgu yaparak,  basının demokrasinin vazgeçilmez kurumlarından birisi olduğunu söyledi. Milletin sesi ve vicdanı olan gazetecilik mesleğinin teknolojik gelişmelerle birlikte farklı boyutlar kazandığını ifade eden Başkan Becan, gazeteciliğin zaman kavramı gözetmeden icra edilen zor ve meşakkatli bir meslek olduğunu, yeni tip koronovirüs (Kovid-19) salgın sürecinde gazetecilerimizin, halkın bilinçlenmesi ve gelişmelerden haberdar olması için özveriyle mesleklerini icra ettiğini kaydetti. 

Önemli bir geçmişe ve tecrübeye sahip Yerel basınımız da odamız çalışmalarımızda öneri ve eleştirileriyle bizlere katkı sunan, şehrimizin her anlamda gelişmesinin ötesinde kalkınmasında da rol oynayan önemli yol göstericilerimizdendir. Bu düşüncelerle Yalova'nın sosyal, kültürel ve ekonomik gelişmelerine çalışmalarıyla katkı sağlayan yerel basın çalışanları başta olmak üzere bütün basın camiasının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutluyor, çalışmalarında başarılar diliyorum" diye konuştu.